“I See You” – Clare Mackintosh

Romanul lui Clare Mackintosh spune povestea lui Zoe, o mamă de 40 si un pic de ani, care în fiecare zi urmează aceeași rutină – drumul spre muncă, același loc în tren, același drum spre casă. Până când, într-o zi, își vede fotografia la rubrica de anunțuri matrimoniale.

O nouă femeia, aceeași problemă – fotografia în ziar, alături de un număr de telefon nefuncțional și o adresă web pe care nu o poți accesa fără utilizator și parolă.

Fără a avea o pistă, poliția e neputincioasă în a le apăra pe femeile care apar zi de zi în ziar și care devin victimele unor agresori ascunși sub costume scumpe și familii fericite. Norocul poliției se schimbă atunci când detectiva Kelly Swift face legătura între numărul de telefon și adresa web din anunț. Ea descoperă că toate femeile care apar în ziar au profile pe site cu descrieri complete ale fizicului și traseului zilnic spre muncă și înapoi acasă. Astfel, bărbați de pretutindeni își aleg o victimă, încercând să intre în vorbă cu ea, în speranța unei relații.

Cele 2 femei încearcă să descopere cine este persoana din spatele site-ului, fără a-și pune viețile în pericol și pentru a evita ca un nou profil să fie creat pentru buzunarele vizitatorilor.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s